Info

Despre noi

Reno Franci Mobel este un distribuitor de mobila din Constanta ce face parte din grupul de firme Reno Franci. Firma a fost infiintata in anul 1994, avand in prezent 10 angajati.

De-a lungul anilor imagine creata a fost bazata pe incredere, profesionalism si nu in ultimul rand calitate.

Am incercat sa aducem printr-un simt estetic deosebit mobila si elemente decorative dintre cele mai deosebite. O casa este ca un om: se judeca si se apreciaza la prima vedere dupa haina pe care o poarta dar, trecând peste primele impresii si, trecându-i pragul, sa ajungi sa cunosti si sa respecti interiorul. Pentru ca si casele sunt asemenea oamenilor, în functie de ceea ce ascund în intimitatea lor, de ceea ce le. mobileaza: frumoase, urâte, calde, reci, prietenoase, respingatoare.

De cele mai multe ori, "acasa" nu înseamna o constructie în sine, sticla, beton, otel si caramida, ci ceea ce ascunde în sinele sau acea constructie: lemnul familiar al mobilei de sufragerie, pernele prietenoase ale canapelelor sau rafturile suspendate din bucatarie care-ti pastreaza grijulii vesela si recipientul pentru cafeaua de fiecare dimineata. Mobila unei case poate spune multe despre proprietarul ei: cât este de (ne)pretentios, ce culori îi plac, daca pune pret pe comoditate, pe sobrietate sau pe extravaganta, daca îl pasioneaza confortul, daca are bun gust, daca prefera kitsch-ul etc.

Lemnul însusi are o poveste în care magia tehnologiei transforma esentele în forme tridimensionale care înnobileaza casa.

Asa apar sifonierele cu miros de lemn natur, cu linii clasice sau în conceptie moderna, micul mobilier pentru hol sau pentru cafea, liniile sentimentale sau somnoroase ale unui dormitor, sau liniara gratie util-gospodareasca a unei bucatarii complete prin ea însasi.

Mobila e sufletul unei case. Lemnul acesteia, în nuante firesti sau intentionat colorat, umple si încalzeste spatiile, socializeaza cu lumina revarsata prin ferestre si, ocrotita de pereti, creeaza ambientul unei lumi specifice fiecaruia dintre noi, un areal personal unde sertarele sunt populate cu amintiri iar fotoliile stiu cum sa suporte lungi conversatii sau sa alunge oboseala unei zile grele. De la bustenii coborând pe ape spre gatere si pâna la metodele moderne de transformare în mobilier, lemnul a avut o istorie lunga. O are înca, desi transformarea lui nu mai înseamna paturi princiare cu baldachin, cufere sau lazi de zestre ci modele contemporane care presupun dormitoare, sufragerii si bucatarii cochete.

Mobila e spiritul unei case. Fondul si forma. Nu doar spune povestea cuiva, o si arata, o pastreaza si o ordoneaza. Incercam prin calitate si unicitate sa va aducem in caminul dumneavoastra decoratiunile si piesele de mobilier potrivite.

Produsele noastre beneficiaza de transport si livrare gratuita oriunde in orasul Constanta. Va asteptam la showroom-ul Reno Franci mobel pentru a va alege mobilierul si decoratiunile care va reprezinta.

Contact

0724.356.245 / 0241.615.624

NEWSLETTER

Stai la curent cu noile noastre oferte.

© 2016 Renofranci | All rights reserved.

Realizat de Dan Staicu

TOP